Frankfurtská vepřová pečeně
Potřebné ingredience
Pro 8 osob - 1 kg vepřové kýty či plece, 1 párek (2 nožičky, vídeňský, spišský), 5 dkg slaniny dobře vyuzené, lžíce rajského protlaku či kečupu, 1 mrkev, 1/4 malého celeru, 2 cibule - koření - lžička červené papriky, 4 kuličky nového koření, 8 kuliček pepře, 2 bobkové listy, trocha sušeného tymiánu, sůl, polévková lžíce plnotučné hořčice, lžíce nálevu z okurek, nebo trochu octa či šťávy z citronu, jedna malá sterilovaná okurečka, trocha cukru, olej či sádlo, 5 dkg másla, vývar - litr, lžíce hladké mouky na záklechtku
Postup přípravy
Druhá varianta - pokud milujete smetanové omáčky, přidáte smetanu ... k této kombinaci se hodí houskový knedlík nebo krupicové noky ... hodně pak připomíná svíčkovou ....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé